GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!!

image17

Moster Therese hittade så super fina dräkter till oss i Bankok så matte tyckte att det skulle vara på sin plats med lite julkort detta året!! Matte tog "mormors" finfina fårfäll så att vi kunde göra det lite mysigt i bakgrunden oxå!! 
Nu ska matte och husse vara lediga i 2 veckor och det tycker vi ska bli heeeelt underbart, då kan vi ta lååånga promenader och spåra en massa!!! Dessutom kommer ju tomten♥♥♥

Powerwalk i skogen

Igår var jag iväg i slingan i Ystad med Bailey och Milou. Vi brukar gå där på kvällarna sisådär en tre gånger i veckan ungefär. En gång i veckan går vi mitt inne i centrum i Ystad för att miljöträna Milou, Bailey är uppvuxen där och tycker bara att det är skoj att få komma dit och "läsa tidningen" och se vilka filurer som har kissat på stan =))
Han hoppade upp och ställde sig framför vår port i förra veckan, jag trodde inte att han skulle känna igen den eftersom det var ett halvår sedan vi flyttade, men visst gjorde han det.

Det går riktigt bra med Milou nu, jag har fått lite tips på hur vi ska hantera skällandet av Martina på Hundig.se och det har gått bra. Martina har Milous mamma och dom är lite av samma skot och korn..

Milou blir så överlycklig när vi åker till slingan så hon vet nästan inte var hon ska ta vägen innan vi har kommit ur bilen, men dom är duktiga båda två, dom stannar i bilen till dess att jag säger att dom får lov att gå ut.

Igår sprang Richard med två kompisar och Milou har inte träffat Henrik innan och Henrik visste inte hur Milou är så innan jag visste ordet av så var Henrik framme och skulle klappa henne och det gick hur bra som helst!!!
Inget skällande och ryggande alls!! Hon har verkligen utvecklats och blivit en mycket behagligare hund och det är super skönt.

Vi tränar på och markerar för henne när saker och ting inte är ok, hon blir riktigt sur när man säger till henne och då ska tilläggas att jag aldrig höjer rösten.. men efter ett tag så har hon surat färdigt och kommer lika glad igen, påminner om ett liten bortskämt barn... 

Allt rullar på som vanligt och Matte läääängtar till sin julledighet... fast det är lite lugnare tempo på kontoret nu så vill man trots det bara vara ledig.. ska bli skönt att få gå upp lite senare än klockan sex varje morgon och få spåra mycket mer än en gång i veckan med hundarna♥♥♥


Fatboy...

 
Fatboy Doggielounge-small

Så här ser den ut, en klockren tvättäkta Fatboy som matte har trånat efter ett tag.. men nu verkar det som det blir slag i saken =)) Husse och matte ska bege sig till köpenhamn mellan jul och nyår och shoppa =))) och kanske kanske, om den inte har hamnat där hemma innan, så följer den med hem från Illum... Tillsammans med ett fint litet paket från Louis Vuitton.. Dock så vet jag inte riktigt om halsbanden finns kvar så det återstår att se...
Fatboy finns i en massa färger, och det blir nog camo för vår del!!

RSS 2.0