Malmö Valp 2007-11-11

image15

Idag har vi vart på Malmö valp och det var läskigt tyckte Milou. Hon har bestämt sig för att de där domarna ska man nog vara lite misstänksamma mot. Domaren var Eva Borg och hon är verkligen den bästa domaren jag har träffat i min lilla "karriär". Men Milou var nog inte riktigt övertygad om det. Milou är en riktigt blyg dam just nu och skulle hon få välja så är det inte många människor platsar på hennes top 10 lista =) men men vi ger inte upp, vi kämpar på med träning så får vi se hur det artar sig. Jag tror att hon är väldigt känslig just nu, det är ju faktiskt en massa saker som händer i kroppen när man är tonårig =)).
Milou åkte ut idag för första gången och det var med all säkerhet för att hon var som en fällkniv på bordet, det gick i princip inte att bedömma henne. Det var 10 tikar i klassen.

"Nätt tik, mkt blyg. Trevligt utryck, korrekt ögon och skalle. Tillräcklig hals, för dagen en aning välvd i länden. Acceptabla vinklar. Rör sig typiskt för åldern. Utmärkt färg och päls." valpklass 6-9, oplacerad.

Ett mega stort grattis till systern Lola som blev BIR !!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0