Nytt hus!!

För några dagar sedan så köpte matte och husse ett hus =))) Dom säger att det var en tuff budgivning, men dom gav inte upp =) Huset är jätte stort, 200 kvm och med en tomt på 1300 kvm och det gillar vi, det är jätte stort för oss små..!! Matte och husse ska börja med att hägna in trädgården så att Milou inte rymmer säger matte.. Bailey är tydligen så snäll så att han stannar kvar, det tycker Milou är lite väl mesigt att göra!!.
Matte och husse har berättat att det finns en kakelugn i biblioteket och den har vi paxat, vi tycker att det är bättre för oss hundar att ligga där, vi älskar ju värmen..
Matte säger att vi kanske ska få en hund syster i framtiden, vi vet inte vad vi tycker om det, men det ska nog bli skoj, bara hon inte snor våra ben =))
Nu längtar vi såååå till dess att vi ska få en egen stor trädgård och ett hus att springa omkring i!!
I köket ska matte och husse ha en stor glasskiva på golvet, under den finns vinkällaren, den glasskivan ska vi iallafall inte gå på, hur kan man bara ha något sådant, superläskigt..♥♥♥

Kommentarer
Postat av: Carola

GRATTIS till nya boendet ;-)

2008-04-29 @ 15:03:06
URL: http://www.camalis.se
Postat av: Madde

Hej på er!

Men gud va roligt, ska ni också flytta till nytt hem?! :) Grattis grattis! När kommer det ut bilder? När flyttar ni? *jätte-nyfiken* och vart i skåne hamnar ni? Hoppas allt är fint med lilla familjen!

Kram Madde & c/o
Ps: Vad är det för planer om ny hund, du måste ge mig lite detaljer! :D !!!

2008-05-02 @ 20:08:51
URL: http://troja.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0