Äntligen ska vi till djursjukhuset...

Så har då äntligen Johanna Andersson på djursjukhuset i Malmö ringt och sagt att vaccinet är kommet! Det känns otroligt bra att få börja behandlingen av Bailey. I morgon ska vi dit och få första sprutan och resterande ska jag ge hemma. Jag ska få ett schema som ska följas noggrant och sprutorna ska ges en gång i veckan under den första tiden. Vi hoppas verkligen att det ska ge positiva resultat på Bailey, han har varit ganska dålig den sista tiden och blivit medicinerad, men nu ska det nog bli bättre!! Vi håller tummarna för att han ska bli bra♥♥♥
image42

Kommentarer
Postat av: Madde

Hej!

Ja, hon har haft det tufft vår lilla Bojjan.. Men konstigt nog har hon inte smittat?! Magsjuka som sprider sig som en löp-eld annars.. Hon är mycket bättre nu, även om hon varit pigg hela tiden (tom busat och lekt) så är det klart att magsjuka tar på krafterna. Undrar vad hon fått i sig.. Hon kommer va 100% till helgen när det är träff!! ;)

Kram Madde o Troja

2008-03-03 @ 09:29:34
URL: http://troja.webblogg.se
Postat av: Martina

Heej!
Var inte oroliga att att Milou ska bli som sin mamma men kissande o skällande. Karina är en på miljonen! :-) Jag har aldrig träffat en hund som hon och det är ju det som gör henne till den speciella lilla Karina hon är... på gott och ont! :-)

Kramar!

2008-03-06 @ 13:43:42
URL: http://www.martinamedflock.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0